Hunnebostrands vandrarhem

Konferens hos oss

bild på konferens

Konferens, kickoff, slowdown, viktiga beslut eller härlig kväll med vännerna!

I vårt gamla härliga hus öppnar vi nu upp övervåningen för konferens, kalas, föreläsningar eller varför inte yogaklasser. Det största ytan är en råbarkad historia med timmerstockar till väggar, sneda golv och högt i tak. Som skön kontrast till detta finns dom gamla sovrummen kvar som nu är mysiga rum med en härlig atmosfär, dit man kan dra sig tillbaka för mer lugna samtal eller en kopp kaffe.

Skolsittning: 20 personer
Konferenssittning alá runt bord, fast inte runt: 16 personer
Biosittning: många fler än 20 personer

Priser

exklusive moms.
bild på konferens

Dagskonferens

Kom på morgonen och starta upp din konferens, förmiddagskaffe med smörgås/fika och sedan lunch i vår restaurang, eftermiddagsfika och sedan hemfärd.
Från 450sek.
bild på konferens

Övernattande konferens

Förmiddagsfika när ni kommer, lunch och eftermiddagsfika, övernattning på vandrarhemmet, frukostbuffé på morgonen när ni vaknar.
Från 1300sek.
bild på konferens

Lunch-Lunch

Starta med lunch, gå en trappa upp och påbörja konferensen. Eftermiddagsfika och vakna upp med vår frukostbuffé, förmiddagsfika och avsluta med lunch dag 2.
Från 1500sek.
bild på konferens

Middag?

I anslutning till din konferens är det alltid trevligt med en middag. Vi rekommenderar något av dessa alternativ: Vi serverar middag på kvällen i vår restaurang. Du lagar din mat i vårt stora dubbelkök som en aktivitet med din grupp eller gå ni ner till någon av krogarna i Hunnebostrand.
Middag hos oss +250sek.
Gör din egen middag i vårt kök gratis
Bild på canvas o cava

C&C (canvas och cava)

Lägg till en aktivitet på din konferens! Vårt omåttligt populära canvas & cava där du får låta kreativeten sprudla när du låter deltagarna fritt skapa med färger på målardukarna samtidigt som vi serverar ett glas cava till. Avslappnande och trevlig stund som alla kommer tycka om.
+xxxsek.
Bild på quiz

Johans musicquiz

Lägg till en aktivitet på din konferens! Johan gillar inte musicquiz, så han skapade ett lite anorlunda quiz som stärker gruppen och låter alla vara med! Varje lag får en spelplan och spelkort, sedan spelar Johan låtar som hör ihop med korten, laget skall lista ut vart korten skall ligga! Mellan låtarna underhåller Johan på sitt absolut egna sätt! Garanterad succé!
+1500sek/tillfälle

Aktiviteter

Det finns mycket att hitta på när du har konferens hos oss! Hunnebo klyfta ligger ett par hundra meter från vandrarhemmet och Soteleden ansluter och hos oss. Vandring på Ramsvikslandet är en klassiker och fiska hummer tycker många om. Oavsett så hjälper vi till med att skräddarsy ett paket till just er grupp. Såväl Johan som Jeanette har mångårig erfarenhet från att arbeta med grupper. Tveka inte att höra av dig till oss!